Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan informasjon om besøkende samles inn og brukes på nettstedet. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet (personopplysningsloven).

Personopplysningene er lagret på servere som leies av en tredjepartsleverandør. Ingen personopplysninger selges eller gjøres på andre måter tilgjengelig for andre. Behandlingsansvarlig er Trine Hamnvik.

Opplysninger du selv oppgir

Når du sender inn et kontaktskjema (timebestilling) vil opplysningene du oppgir bli lagret på dette nettstedet i en begrenset periode. Sletting av opplysningene på dette nettstedet vil skje senest 6 måneder etter at skjemaet blir sent inn.

Kontaktskjemaet blir sendt som epost til post@trinehamnvik.no, hvorfra all videre kommunikasjon vil skje. Epostkommunikasjon blir ikke systematisk slettet.

Informasjonskapsler / cookies

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din maskin når du er inne på et nettsted. Dette nettstedet bruker ikke dette, men systemet nettstedet er laget i (WordPress) bruker noen slike informasjonskapsler for at det skal være mulig for administrator å jobbe på nettstedet – for andre har de ingen funksjon og de samler heller ikke inn opplysninger fra disse.

Opplysninger som samles opp når du er inne på nettstedet

For å tilpasse sidene til brukernes behov, blir følgende informasjon samlet inn som grunnlag for statistikk:

  • Hvilken nettleser du bruker
  • Søkemotor brukt for å finne side, eller annen side som du har kommet via lenke fra
  • Kryptert versjon av IP-adresse (hashed) som gjør at det ikke er mulig å finne den opprinnelige IP-adresse (hvem du er), men det er mulig å se om samme adressat har vært inne flere ganger.

Vi tar forbehold om at informasjon om IP-adresse vil i tillegg kunne bli brukt for å avsløre eller avverge forsøk på datainnbrudd.